Voeding voor inspiratie

Al vele jaren nodigen we ons netwerk uit op de Noord-Nederlandse Bodemdag om te spreken, te discussiëren of gewoon te luisteren naar collega’s over de nieuwste ontwikkelingen, om uitgewerkte praktijkvoorbeelden met elkaar te delen en elkaar te ontmoeten. Een dag die zich kenmerkt door uiteenlopende onderwerpen, maar altijd met één gemeenschappelijk thema dat ons allemaal verbindt: onze rijke en waardevolle bodem en ondergrond.

Dat de editie van 2020 niet door kon gaan in verband met de Covid-maatregelen, lag voor de hand. Maar ook 2021 was onzeker. Nogmaals overslaan was voor ons geen optie!

Daarom dit boek. Een rijke verzameling van uiteenlopende artikelen, beschouwingen, interviews en cases. Eigenlijk is onze vertrouwde Bodemdag ook op deze manier opgebouwd. En met alle links naar websites, video’s, kijktips en podcast is deze uitgave bijna ‘interactief’ te noemen. Maar net als iedereen missen wij natuurlijk ook de directe interactie met jullie en die willen we ook weer terug laten komen in de vorm van de échte Noord-Nederlandse Bodemdag in 2022!

Download hier het BODEM boek.

Download BODEM

Download hier de brief van de organisatie.

Download brief