Theorie en praktijk
Samen met ODNL Academie stelden we het opleidingstraject samen. Speciaal afgestemd op de kennis die nodig is voor de functies toezichthouder en vergunningverlener bij een omgevingsdienst.

Het leuke aan dit programma? Eén dag in de week volgden de trainees samen het theoretische programma en daarnaast leerden ze in de praktijk. Het theoretische deel zit er op; het komende half jaar worden de trainees in de praktijk nog ondersteund door hun buddy’s (ervaren collega’s). En is het programma gericht op individuele ontwikkelvragen. Dat de trainees het gezamenlijke deel gaan missen blijkt, want de eerste afspraak om samen te werken staat al gepland.

 

Diploma-uitreiking
Tijdens de Van-trainee-tot-professional-party ontvingen de trainees hun diploma in het bijzijn van hun familie, vrienden, begeleiders en teamleiders. Een feestelijk moment dat werd afgesloten met een gezellige borrel. Onze toezichthouders en vergunningverleners hebben er een aantal fijne vakgenoten bijgekregen!

 

Nieuwe ronde Young Professionalprogramma
In maart is een tweede lichting trainees gestart met het Young Professionalprogramma. Ben je zelf ook geïnteresseerd in een traineeship? Houd de website van de Noordelijke Omgevingsdiensten in de gaten voor de start van een nieuwe ronde.